fbpx

O nama

Naša snaga je u različitosti. Krojimo put kojim se svijet kreće.

FCA je vodeći globalni proizvođač automobila i pružalac usluga mobilnosti koji nudi čista, povezana, pristupačna i sigurna rješenja za mobilnost. Snaga naše kompanije leži u širini našeg portfelja kultnih brendova, raznolikosti i strasti naših ljudi, te našim dubokim korijenima u zajednicama u kojima poslujemo. Naše ambiciozne strategije elektrifikacije, softvera i stvaranje inovativnog ekosistema strateških partnerstava koja mijenjaju igru ​​pokreću našu transformaciju u tehnološku kompaniju za održivu mobilnost.

U ovoj novoj eri mobilnosti, naš portfelje brendova je jedinstveno pozicioniran da ponudi inovativna i održiva rješenja kako bi zadovoljila rastuće potrebe kupaca, budući da obuhvataju elektrifikaciju, povezanost, autonomnu vožnju i zajedničko vlasništvo. Osnovani od strane vizionara koji su im ulili strast i takmičarski duh, naši automobilski brendovi nude čitav spektar izbora od luksuznih, premium i mainstream putničkih vozila do kamioneta, SUV-a i komercijalnih vozila. 

Pokretačka snaga iza nas je raznolika i talentovana grupa muškaraca i žena koji svakodnevno unose svoju strast i iskustvo u svoj posao. I dok smo zaista globalna organizacija, ostajemo duboko ukorijenjeni u zajednicama u kojima djelujemo i gdje naše kolege žive i rade.

Ovlašteni prodavci i servisi za BiH

Ponosno služimo našoj zajednici više od 15 godina

„FCA Group“ čine auto brendovi: Fiat, Jeep, Alfa Romeo i Fiat Professional. Kompanija FCA Group je odlučila da nastupi sa direktnim uvoznikom i serviserima za tržište BiH. Ovlaštene kuće za BiH su A.C.I. Sarajevo, MarketAuto Laktaši..

Poruka našeg direktora

"
Kvalitet nikada nije slučajan; uvijek je rezultat visoke namjere.
0

Godina u

Poslu

0
Auto modela
0 k
Prodanih auta
0
Lokacije

Naš tim

  • Prezentovanje dostupnih modela
  • Savjetovanje
  • Pozitivan odnos s kupcima
  • Istraživanje načina finansiranja
  • Iskrena želja za pomoć kupcima

Grupacija FCA je vodeći globalni proizvođač automobila i pružalac usluga mobilnosti koji nudi čista, povezana, pristupačna i sigurna rješenja za mobilnost.

Sarajevo

(033) 712 - 000

A.C.I. d.o.o.

Safeta Zajke 175., Sarajevo 71000

Bosna i Hercegovina

Laktaši

(051) 507 - 349

MARKETAUTO d.o.o.

Svetosavska 221, Laktaši 78252

Bosna i Hercegovina

Copyright FCA© 2023. Sva prava pridržavana.